Ett byggföretag med kvalitet

Har du planer på att renovera eller göra en ombyggnation? Som erfarna hantverkare med många år i branschen kan vi som byggföretag i Djursholm erbjuda dig den bästa hjälpen vid alla olika typer av byggnationer. Med stort fokus på kvalitet och att uppfylla alla kundens önskningar vänder vi oss till både företag och privatpersoner i alla lägen. Vi erbjuder helentreprenad, men passar det dig bättre går det självklart bra att ta hand om delar av byggnationen själv. Vid nya projekt kan vi även erbjuda dig kostnadsfri rådgivning. Ta kontakt med oss så kommer vi hem till dig och ser hur det ser ut på plats för att ge de bästa och mest ekonomiska råden för hur du kan uppnå önskat resultat.

Vi har erfarenhet

Att du som kund känner dig trygg med vem du anlitar för ditt projekt är viktigt för oss som byggföretag. Därför är våra hantverkare välutbildade och har de certifieringar och den erfarenhet som krävs för att alla byggnationer ska uppnå bästa möjliga slutresultat. Tillsammans med dig som kund sätter vi upp en plan för hur projektet ska genomföras och ser till att det blir så som du vill ha det. Om du inte har en egen ritning kan vi erbjuda att ta fram en som vi tror passar dina önskemål. Vi kan även hjälpa dig att hitta kvalificerade VVS-företag och elektriker vid behov då vi har flera bra samarbetspartners att rekommendera.

Tveka inte att ta kontakt med oss!

Tveka inte på att ta kontakt med oss! Vi hjälper gärna till med både stora och små projekt eller ger dig fri rådgivning när som helst om du behöver tips på vägen. Vårt byggföretag tåls även att jämföras med andra och vi är öppna för att du tar kontakt med flera olika företag innan du bestämmer dig för vem du vill anlita. Du kan alltid be om offerter och se på olika företags referenser för att fatta det klokaste beslutet om vem du vill anlita. Vårt företag har flera mycket positiva referenser från många nöjda kunder och tror och hoppas att vi blir det självklara valet när du söker en byggfirma i Djursholm.