Hur kan vi hjälpa dig?

Vi kan hjälpa dig med flera olika byggrelaterade tjänster.

img

Tillbyggnad

Funderar du på att göra en tillbyggnad till ditt hus eller en annan fastighet? Då bör du kontakta oss. Vi erbjuder alla tjänster inom tillbyggnader och har kvalificerade hantverkare som utför alla jobb professionellt. Vi hjälper dig med val av material, kontrollerar om det behövs bygglov och ger dig en offert med alla kostnader inkluderade.

img

Ombyggnation

Är det så att du funderar på att bygga om står vi till tjänst även med det. Vi har mångårig erfarenhet inom ombyggnationer och våra tjänster inkluderar naturligtvis kostnadsfri rådgivning för att du som kund skall få det bästa arbetet utfört. Vi har även många samarbetspartners, så vi kan hjälpa dig med alla olika områden inom ombyggnad. Anlitar du oss har du endast en kontaktperson eftersom vi tar hand om kontakten med övriga hantverkare åt dig, det kan till exempel röra sig om VVS- eller elarbeten. Därmed ger vi dig som kund trygghet och säkerhet.

img

Renovering

Vid en renovering är vi ett mycket bra val eftersom vår mångåriga erfarenhet och våra kunniga hantverkare borgar för en väl utförd renovering. Vi tar hänsyn till dig som kund och erbjuder de tjänster du är i behov av. Vi går tillsammans igenom renoveringen och ger dig tips och råd så att renoveringen blir utförd på bästa sätt och enligt dina specifika önskemål. Vi sätter alltid kunden i fokus.

img

Rådgivning

På grund av all den erfarenhet vi har av byggbranschen kan vi även förse dig med rådgivning.