Vår kompetens är er tillgång

Ska du bygga nytt eller bygga ut ditt hem och vill ha hjälp och råd av de med spetskompetens i branschen? Hos oss på BKPB RIMBO får du hjälp med nyproduktion av till exempel lösvirkeshus, renoveringar av hus och lägenheter samt tillbyggnader i hus och lägenheter. Vi finns främst i de norra delarna av Stockholm. Det lönar sig alltid i längden att satsa på professionell hjälp med bygget.

Vi på BKPB RIMBO har lång erfarenhet

Vi erbjuder dig ett högkvalitativt arbete och har lång erfarenhet inom byggbranschen. Alla våra samarbetspartners är dessutom licenserade vilket gör att du kan känna dig trygg med arbetet som utförs hos dig. Behöver du hjälp med planeringen också? Hos oss får du hjälp från start och ända fram tills arbetet är avslutat. Du som kund är viktig för oss, och givetvis att du är nöjd med såväl arbetsprocessen som slutprodukten. Samtidigt som vi månar om kvalitet erbjuds du därför konkurrenskraftiga priser hos oss. Kontakta oss för mer information om det eller om du har någon annan fundering.

Välkommen att höra av dig

Funderar du på priser, arbetsprocessen eller vad vi kan hjälpa just dig med? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på BKPB RIMBO. Du kan både nå oss på mejl och telefon, och vi ger dig all information som du kan tänkas behöva i det tidiga planeringsstadiet. Du kan också spana in vår prislista för mer information. Välj oss på BKPB RIMBO som bygghjälp och garantera på så sätt att allt blir bra gjort – från början till slut!