Hur kan vi hjälpa dig?

Vi besitter kompetens inom det mesta som har med bygg att göra.

services_icon1

Badrumsrenovering

Badrummet är ett av de viktigaste utrymmena i en fastighet. För att du ska trivas i ditt badrum är både funktionalitet och design av hög standard viktigt. Vi är experter inom badrumsrenoveringar och kan tillhandahålla skräddarsydda lösningar helt enligt dina önskemål.

services_icon1

Totalrenovering

Har du köpt en ny fastighet som du vill sätta din egen prägel på? Eller vill du kanske bygga ett hus från grunden? Då kan du höra av dig till oss för en totalrenovering! Vi har hantverkare med specialkunskaper inom allt som har med bygg att göra. Detta innebär att vi som totalentreprenör kan ta ansvaret över hela processen och renovera allt från badrum till vinkällare.

services_icon1.png

Villarenovering

Sedan starten av vår verksamhet år 2012 har vi genomfört ett antal villarenoveringar. Vi kan genomföra allt från tillbyggnader av exempelvis en pool eller ett attefallshus, till invändiga renoveringar. Oavsett vilket projekt du planerar ser vi till att det färdigställs till högsta möjliga kvalitet.

services_icon1

Lägenhetsrenovering

Vi hjälper gärna dig som bor i lägenhet att förverkliga dina renoveringsplaner. Vid en första kontakt får du chansen att berätta mer om din vision, därefter kan vi med hjälp av dina önskemål ta fram en projektplan. Vi har god vana från lägenhetsrenoveringar och kan göra allt från en totalrenovering till en köksrenovering.